팝송

Mike Perry - The Ocean

관리자

본문

★ 오늘의 팝송 ★ 

< Mike Perry - The Ocean >

You can be my guided light

넌 나를 안내해주는 빛이 될 수 있어

(guided : 가이드가 안내하는)

Keep me, company in the night

날 지켜주고 밤에 함께 걸어줘

(company  : 함께 있음)

That's all I need, all I want

내가 필요한건  그게 전부야, 내가 원하는 건

Is for you to stay a little longer now

지금 네가 조금만 더 오래 있어주는거야

With arms around me, like a border

울타리처럼 팔로 나를 감싼채로

Like the air I breathe

내가 숨쉬는 공기처럼

(breathe : 숨을 쉬다) 

I let you in

들이 마실테니

Keep me warm underneath my skin

내 몸 속까지 따뜻하게 해줘

Cause I'm

왜냐면 나는

Giving in to your touch 

네 손길에 빠지고 있거든

I can never get enough

절대로 만족하지 못할거야

Diving deep into the ocean

깊은 바닷속으로 빠져들고 있어

Ocean

(ocean : 바다) 

Ocean

Ocean

You can be ma safety zone

넌 나의 안전구역이 될 수 있어

Somewhere I can go when I feel alone

거긴 내가 외로움을 느낄 때 언제든 갈 수 있는 곳이지

That's all I need, all I want

내가 필요한건  그게 전부야, 내가 원하는 건

Is to stay a little longer now

지금 네가 조금만 더 오래 있어주는거야

Arms around me like a border

울타리처럼 팔로 나를 감싼채로

Like an endless stream

마치 끊임없는 강물처럼

(stream : 개울, 시내) 

You take me in

넌 날 어딘가로 데려가지

To a place that I've never been

내가 한번도 가보지 못했던 곳으로

Now I'm

지금 나는

Giving in to your touch

네 손길에 빠지고 있거든

I will never get enough

절대로 만족하지 못할거야

Diving deep into the ocean

깊은 바닷속으로 빠져들고 있어

Ocean

Ocean

Ocean

보만님
팝송에도 영어발음 변환된게 있으면 좋겠어요 반영 부탁드립니다 !!

댓글쓰기

확인
자동등록방지 숫자를 순서대로 입력하세요.